Новата Fiesta е в центъра на щанда на Мото Пфое

...
 
Новата Fiesta е в центъра на щанда на Мото Пфое
Коментари Харесай

Великолепната седморка на Ford изпълни синия овал

  Новата Fiesta е в центъра на щанда на „ Мото Пфое ” на ревюто
На автомобилното ревю в София една от марките с най-широка гама модели от всички класове – Ford, показва своите седем нови модела. На салона в столицата, формалният вносител на марката Ford у нас – „ Мото Пфое ”, демонстрира своята превъзходна седморка от модели за всеки усет и джоб. В средата на щанда на марката с логото на синия овал посетителите могат да видят за първи път у нас напълно новата Fiesta. Моделът се предлага в четири разнообразни версии - изисканата Vignale, спортната ST-Line, стилната Titanium и наличната Trend. На външен тип Fiesta се отличава с съвременен и грациозен дизайн, в салона има голям брой нови технологии, а интериорът е функционален и прелестен за лидера и пасажерите. Новата Fiesta е оборудвана с доста новаторски технологии и има отлични индикатори за изгодност, които клиентите търсят в градските мъници. Догодина се чакат и кросоувърът Fiesta Active и спортната Fiesta ST с първия 1,5-литров 3-цилиндров мотор EcoBoost с мощ 200 к.с.

 
 Новата Fiesta се отличава с съвременен дизайн, а в салона е оборудвана с аудиосистема B&O Play. Новата Fiesta се отличава с съвременен дизайн, а в салона е оборудвана с аудиосистема B&O Play.
 

Изцяло новият Ford Fiesta е софтуерно най-усъвършенстваната дребна кола спрямо другите всеобщи дребни коли на пазара в Европа. Сред модерните технологии в помощ на лидера, поддържани от две камери, три радара и 12 ултразвукови датчика, които са в положение да наблюдават на 360 градуса към автомобила и сканират пътя до 130 метра напред, налични до момента в по-големите модели от гамата на Ford и за първи път предлагащи се в новата Fiesta. Новата Fiesta дава чудесно качество, характеризира се със моден нов екстериорен и революционен интериорен дизайн с повече варианти за персонализация от всеки път. Инженерите от Ford в допълнение са подобрили всепризнатото наслаждение от шофирането на Fiesta.

 
 Fiesta е оборудвана с доста новаторски технологии и има отлични индикатори за изгодност. Fiesta е оборудвана с доста новаторски технологии и има отлични индикатори за изгодност.
 

Fiesta е първият автомобил на Ford, в който се вгражда премиум аудиосистемата B&O Play с 10 високоговорителя, инсталиран в багажника субуфер и централен високоговорител за междинни честоти над арматурното табло, а също и за първи път предлага отварящ се стъклен панорамен покрив и отопляем волан. Развлекателната система SYNC 3 на Fiesta включва плаващ 8-инчов сензорен екран и гласово ръководство на главните функционалности. Модерните мотори включват 6-кратния международен мотор – 1,0-литровия бензинов турбомотор EcoBoost с мощ до 140 к.с. и 1,5-литровия дизелов елемент TDCi със 120 к.с., който е първият дизелов силов елемент на Fiesta с висока мощ. Изцяло нова 6-степенна скоростна кутия с новаторски технологии за понижено търкане спомага за по-ниски CO2 излъчвания и разход на гориво.

 
 В сегмента на субкомпактните коли публична премиера за България прави и новият Ford Ka+. В сегмента на субкомпактните коли публична премиера за България прави и новият Ford Ka+.
 

В сегмента на субкомпактните коли публична премиера за България прави и новият Ford Ka+, който е най-малкият модел в гамата на Ford с дължина 3929 мм, ширина 1695 мм и междуосие от 2489 мм. Изцяло новото Ка+ разполага с впечатляващо вътрешно пространство, отлична успеваемост и динамичност в положително съответствие цена-качество. Интериорът на Ка+ обезпечава водещо в класа място за главата на седящите начело, място за краката на пасажерите откъм гърба и дълбочина на задните седалки. Просторният интериор обезпечава задоволително място за двуметров пътник да седи зад двуметров водач.

Практичността на Ка+ в всекидневието се потвърждава и от 270-литровия багажник, задоволителен да побере два огромни куфара, падащата задна седалка, както и още 21 места за предпазване на движимости в цялата кабина. Изцяло новото Ка+ се задвижва от 1,2-литров бензинов мотор Duratec със 70 и 85 к.с. Сред технологиите в новото Ка+ са системата SYNC за гласово ръководство на телефона, приложенията на смарт телефона и аудиосистемата. Системата MyKey лимитира ключа на младите водачи за оптималната скорост, силата на аудиосистемата и не разрешава изключването на системите за сигурност, като ESP да вземем за пример. Клиентите могат да избират кожен волан с темпомат, отопляеми предни седалки, задни паркинг датчици и други

 
 На щанда на Ford са изложени новите всъдеходи – първокласният Edge и Kuga, както и Mondeo Vignale. На щанда на Ford са изложени новите всъдеходи – първокласният Edge и Kuga, както и Mondeo Vignale.
 

Любителите на високопроходимите машини могат в детайли да прегледат първокласния Ford Edge, който се създава единствено в Канада за потребностите на всички пазари. Висококачественият SUV Ford Edge обезпечава първокачествен комфорт, съвременни технологии в помощ на лидера и водещо в класа пътно държание. Edge се предлага с избор сред два високотехнологични 2,0-литрови дизелови мотора със 180 к.с. и с 210 к.с. За тези, които се интересуват от компактните кросоувъри, разполагаем е и обновената Kuga. Това е и един от колите, които някой клиент с шанс би могъл да завоюва на автосалона посредством попълване на анкетна си карта.

Флагманът на Ford – Mondeo, дефилира в най-луксозното си осъществяване Vignale. Най-доброто Mondeo, създавано в миналото, се отличава с дизайнерските си акценти, безкомпромисно качество на направата и революционните надуваеми задни колани. С прибавянето на Vignale към гамата, Mondeo отваря предлагането към нов кръг от клиенти, които търсят премиум автомобил на рационална цена. За първи път Mondeo се предлага и със система 4х4 на Ford, която обезпечава чудесно сцепление, динамичност и ръководство през всички сезони и на всички настилки. Голяма част от гамата на Ford е разполагаем на клиентите и посетителите за тест-драйв.

 
 Звездата на щанда на „ Мото-Пфое ” е паметният Mustang GT с 5,0-литровия бензинов мотор V8. Звездата на щанда на „ Мото-Пфое ” е паметният Mustang GT с 5,0-литровия бензинов мотор V8.
 

Посетителите на софийското ревю имат опция да прегледат от близко и други забавни коли на Ford. На щанда на „ Мото-Пфое ” е паметният Mustang GT с 5,0-литровия V8 бензинов мотор, който изстрелва мощността до 421 к.с. и 530 Нм въртящ миг и форсира 0 до 100 км/ч от място за 4,8 секунди. Ford Mustang употребява изцяло без значение предно и задно окачване за спортна динамичност и комфорт, в това число задно окачване с интегрална връзка, което усъвършенства комфорта и механичното сцепление при шофиране. Предното окачване е вид McPherson с двойни ябълковидни връзки, което разрешава потреблението на по-големи и мощни спирачки, без да се накърнява чувството във кормилото.

 
 Ford Focus RS се задвижва от новия 2,3-литров мотор EcoBoost с мощ от 350 к.с. и система 4х4. Ford Focus RS се задвижва от новия 2,3-литров мотор EcoBoost с мощ от 350 к.с. и система 4х4.
 

Спортната гама на Ford е допълнена и от Focus RS със задвижване 4х4 и голяма оптималната мощ от особено създадена версия на новия 2,3-литров мотор EcoBoost на Ford с оптималната мощ от 350 к.с. Новият Focus RS форсира от 0 до 100 км/ч за 4,7 секунди, което го трансформира в най-бързо ускоряващия RS модел до момента и доближава оптималната скорост от 266 км/ч. С модела дебютира също и технологията за задвижване на всички колела с динамичен надзор на въртящия миг за висока двигателна сила и сцепление с ненадмината пъргавост и скорост в завои. Системата 4х4 следи сигналите от разнообразни датчици в автомобила 100 пъти в секунда. За да обезпечи оптимална динамичност, системата за задвижване на всички колела е калибрирана дружно със системата за електронна непоклатимост и по-специално основаното на спирачките векторно систематизиране на въртящия миг, което работи редом с векторното систематизиране на системата 4х4.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР